Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 21 de juny del 2016

Audacity

És un programa per gravar i editar audio gratuït amb el qual hem realitzat les activitats següents per aprendre com es fa s'utilitza i familiaritzar-nos amb el seu funcionament.

Activitat 3:

En aquesta activitat hem creat tres pistes d'audio amb tres sorolls diferents cadascuna. La primera amb un soroll "blanc", la segona amb el soroll "rosat" i la tercera amb el soroll "marró", ajustant la durada, l'amplitud i el volum segons ens diu  l'activitat.
 Activitat 5:

Aquí ens han fet crear 8 pistes d'audio diferents. A cadascuna haviem de crear un to. Haviem de modificar els heartz de cada to per crear les notes de l'escala del do (incloent el Do greu i el Do agut) i ajustant la durada. el volum i l'amplitud com ens deia la pràctica. Després, arrosseguem els audios cap a la dreta per col·locar-los un darrere l'altre.
 Activitat 6:
En aquesta activitat em grabat un audio amb una frase que ens donava el llibre i em importat tres cançons: ClasicaB, ClasicaC i EtnicaC.
1r. La gravació que em fet nosaltres la col·loquem, amb la eina "desplaçar en el temps", als 10 segons de que la ClasicaB hagi començat i als primers 5 segons de la ClasicaB li fiquem el efecte "apareix progressivament". La cançó ClasicaC la col·loquem 5 segons abans de que acabi la ClasicaB i la EtnicaC, 5 segons abans de que acabi la ClasicaC.
Al final i al principi de les tres cançons (excepte al principi de la ClasicaB, ja que hem utilitzat el efecte "apareix progressivament"), utilitzem els efectes "cross fade in" (per fer que augmenti de volum el tros seleccionat) i "cross fade out" (per fer reduir el volum del tros seleccionat) depenent de si volem que el tros al que li apliquem el efecte vagi reduint-se el volum (aquest efecte sempre al final d'una cançó) o augmentar el volum (sempre al principi de la cançó) per aconseguir una transició en el canvi de cançons. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada